zelfstandig sporten

Zelf(ver)standig sporten...
Lekker zelfstandig komen klimmen op het moment en de dag dat het jou uitkomt is heerlijk, maar als je geen aantoonbare ervaring met klimmen hebt of je hebt geen K2-licentie, dan kun je niet zonder afspraak komen klimmen. Je moet dus altijd een afspraak maken voor een persoonlijke introductieles klimmen of een voordelige groepskennismakingsles klimmen. Vind je het klimmen daarna zó leuk dat je het echt vaker wil gaan doen, bieden we in onze Beginnerscursus Indoor Toprope  (4 x 2 uur les) alle handvaten die jij nodig hebt om zelfstandig te komen klimmen. Voor klimmers en boulderaars zijn er korte duidelijke veiligheidsinstructies die altijd gelden, naast de huisregels en voorwaarden natuurlijk. Voor klimmers zijn er ook nog verplichte vaardigheden die je moet hebben. Logisch, want klimmen vindt plaats op grotere hoogte en dus is er risico waar we verstandig mee om moeten gaan.   

Na goed volbrengen van deze Beginnerscursus Indoor Toprope krijg je je K2-licentie, waarmee je wél kunt komen klimmen op het moment en de dag dat jij daar zin in hebt. 

Voor minderjarige zelfstandige klimmers en boulderaars hebben we een jeugdbeleid
- Boulderen - vanaf 12 jaar tot 18: zelfstandig boulderen toegestaan mét ouderverklaring
- Toprope klimmen met licentie K2 - 14 tot 18 jaar: zelfstandig zekeren en klimmen toegestaan mét ouderverklaring
- Lead klimmen - met licentie K3 - 16 tot 18 jaar: zelfstandig zekeren en klimmen toegestaan mét ouderverklaring

Lees even verder als je voor de eerste keer bij Neoliet komt >

Tijdens openingstijden
Wij zijn zeven dagen per week voor je geopend. Tijdens onze openingstijden kun je binnenlopen en komen sporten wanneer en zolang jij wilt. De bar is open en het team is aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of om een lekker kopje koffie voor je te bereiden in onze bar.

Buiten openingstijden
Soms zijn er buiten openingstijden medewerkers aanwezig en kun je ook dan komen sporten. Wel even bellen van te voren natuurlijk! Houd er rekening mee dat er dan wel iemand is, maar dat die gewoon aan het werk is en dat er dus geen begeleiding gegeven kan worden (tenzij je van te voren een afspraak maakt) en de bar en winkel in principe gesloten zijn. 

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.