Aanvullende informatie bij workshops jeugd

 

Workshop Klimmen (1,5 uur voor 14-18 jaar)
Deze workshop wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs.
Bij deze workshop kunnen jullie kiezen of de begeleiders gaan zekeren, of dat de kinderen dit zelf gaan doen.
Kinderen (en evt. de begeleiders) krijgen een klimgordel aan, er volgt een korte uitleg over veiligheid en een instructie over hoe jullie moeten zekeren van een van onze instructeurs. Daarna kunnen de kinderen lekker klimmen. Als afsluiting krijgen alle kinderen een glaasje fris aan de bar. Inclusief deze afsluiting moeten jullie op een kleine 2 uur rekenen.

Als ervoor gekozen wordt om de begeleiders te laten zekeren, moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider per 2 tot 3 kinderen. De begeleiders leren van onze instructeur(s) hoe ze de kinderen moeten zekeren (het klimtouw beveiligen). Per begeleider kan er maar één kind tegelijk klimmen en één kind helpen met back-up zekeren, dus is het belangrijk dat er voldoende begeleiders zijn. De begeleiders zekeren de kinderen onder toezicht van de instructeur.

Kosten: € 99,50 per 6 kinderen. Elk extra kind is € 10,00.


Workshop Speleo met Superswing (1,5 uur voor 14-18 jaar)
De kinderen gaan onder begeleiding van een van onze instructeurs ons grottenstelsel in, hoog boven in onze klimhal. Je hoeft dus geen ouders mee te nemen als begeleiding. Aan het einde van deze spannende tocht komen de kinderen naar beneden met een indrukwekkende superswing! In onze bar eindig je met een glaasje een glaasje fris.

Kosten: € 99,50 per 6 kinderen. Elk extra kind is € 10,00.


Workshop Dubbeldekker Speleo-Klimmen (2,5 uur voor 14-18 jaar)

Deze workshop wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs. De kinderen gaan hier de klimworkshop i.c.m. de speleoworkshop doen. Lees hierboven de informatie van beide workshops goed door.

Kosten: € 149,50 per 6 kinderen. Elk extra kind is € 15,00.

 

Extra opties die je kunt boeken bij je workshop

  • Aanvang met versier je eigen cake* € 3,00 p.p. extra
  • Schatzoeken* € 5,00 p.p. (Met een schatkaart en d.m.v. raadsels al klimmend op zoek naar de schat. Let op: niet in combinatie met een workshop speleo,)
  • Superswing* (een megazwaai op grote hoogte) € 5,00 p.p. extra
  • Frietjes met ranja en een snack* € 5,00 p.p. extra
  • Aapje (knuffel) verrassing € 5,00 p.p. ...... dus ook een verrassing voor de overige kinderen!
    * Indien dit supplement aan de workshop wordt toegevoegd komt er een half uur extra tijd bovenop de tijd van de workshop.


Overige informatie

Wanneer is een workshop mogelijk?
In principe op ieder gewenst moment dat het tijdstip niet volgeboekt is, wel even in overleg.

Kleding/ materiaal
- gemakkelijke (sport)kleding
- schone sportschoenen of klimschoenen (een zwarte zool is geen probleem)
- lang haar verplicht in een staart of opgestoken (zodat je haar niet klem komt te zitten in zekermateriaal)
- ringen af
- geen losse dingen als spulletjes in zakken of losse schoenen
- ouders/begeleiders dienen een lange broek te dragen ivm de klimgordel. Dus geen rok/jurk,
Alle benodigde klim- en zekermaterialen worden door Neoliet beschikbaar gesteld en zitten in de prijs inbegrepen.

Wijzigen/annuleren van een workshop
Het kosteloos wijzigen of annuleren van een workshop kan tot 7 dagen voor de boeking. Het aanpassen van het aantal kinderen kan tot een dag van tevoren. Worden het meer dan 12 kinderen? Dan horen we dat graag 7 dagen van tevoren. We moeten dan namelijk een extra instructeur inzetten. Komen jullie niet opdagen zonder een annulering? Dan zijn wij genoodzaakt een factuur te sturen.

Betalen
De activiteit kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.

Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de website te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.

 

Nog een leuk extraatje
Schrijf jij je als ouder/begeleider op de dag van de workshop in voor de beginnerscursus (indoor toprope cursus) dan krijg je 50% korting op deze cursus. Je betaalt dan maar € 47,50 i.p.v. € 95,00.

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.