MENU

DagHap Neoliet Eindhoven 2019Vrijdag 1 nov:

Tortellini gevuld met ricotta met dungesneden aubergine, courgette, knoflook en een saus van truffel.

Vrijdag 8 nov:

Pasta met groene asperge, peer, walnoten in een romige gorgonzolasaus.

Vrijdag 15 nov:

Lasagne met aubergine, courgette, paprika, ui, tomaten, geitenkaas en kaas.

Vrijdag 22 nov:

Italiaanse Andijvie met zoete aardappel, pijnboompitten en rode pesto.

knop inschrijven event

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.
Meer informatie Ok