Volwassen trainingen gaan weer van start

Onze trainers hebben hun best gedaan om een buitenprogramma voor de volwassen trainingsgroepen op te zetten. De KlimklUP jeugd traint al een paar weken. Alle vestigingen van Neoliet organiseren outdoor trainingen! Onderstaand de mogelijkheden:

Utrecht - klimmen op de outdoorwand
Gewoon lekker klimmen op de outdoor wand! Er zijn nog geen trainingen voor volwassenen, maar je kunt zo vaak klimmen als je wilt. Je kunt per dag maximaal 1 tijdslot van 90 minuten reserveren.  Er zijn 2 uitzonderingen: het laatste tijdslot op maandag t/m vrijdag is van 20:30-22:30 uur. En vanaf week 22 (maandag 25 mei) kun je van maandag t/m vrijdag het eerste blok reserveren van 08:00-10:00 uur. Alle klimmers van Neoliet Nederland met een actief: incasso-abonnement of een 10-rittenkaart krijgen voorrang. 

Rotterdam - fit worden met klimgerichte buitentraining
Dinsdagavond en woensdagavond op de vaste trainingsavond is er voor de trainees wiens abo doorloopt een stevige training. Aanmelden is niet nodig, gewoon lekker en gezellig komen natuurlijk wel!

Op donderdagavond 21 mei en vrijdagavond 22 mei is er nieuwe training voor mensen wiens abo doorloopt en die niet in een trainingsgroep zitten. Deze training is van 19:30 tot 20:30 uur. Doe je gezellig mee om alvast wat fitter te worden? Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam en dag/tijd

Eindhoven -  fit worden met klimgerichte buitentraining
De trainingen gaan maandag 18 mei van start conform het gewone schema. Je bent met een actief trainingsabo dus welkom op je vaste trainingsdag. Er verandert niets aan de aanvangstijd of samenstelling van de groep! Je kunt in de app-groep met je trainer communiceren. De trainingen duren wel 60 min ipv 120 minuten! Wil je gezellig meedoen maar je zit niet in een trainingsgroep? Neem dan even contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heerlen -  fit worden met klimgerichte buitentraining
De trainingen gaan maandag 18 mei van start. Je bent met een actief trainingsabo dus welkom op je vaste trainingsdag. We trainen met Hemelvaart natuurlijk door! We hebben wat in te halen… De trainingen duren 60 minuten ipv 120 minuten! Wil je gezellig meedoen maar je zit niet in een trainingsgroep? Neem dan even contact met ons op! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dinsdag 20:15 - 21:15 uur
Woensdag 20:15 - 21:15 uur
Donderdag 20:15 - 21:15 uur

Tilburg - fit worden met klimgerichte buitentraining
I.v.m. uitval van een deel van ons Team en in afwachting op toestemming van de gemeente Tilburg hebben we nog even tijd nodig. Je kunt via de appgroep informatie van je trainer verwachten. Mail ons gerust voor vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Spelregels!

 • Deelname aan de buitentrainingen is alleen toegestaan op de vaste trainingsdag of met reserveren voor een nieuwe trainingsdag voor leden met actief incasso maar die normaliter niet in een trainingsgroep zitten
 • Ontvangst buiten de klimhal
 • Neem je eigen desinfectiemiddel mee
 • De training is buiten, dus kleed je op het weer en denk bijvoorbeeld aan zonnebrand.
 • Omgekleed aankomen, de kleedruimtes zijn gesloten
 • De training vindt mogelijk plaats op een plek wat verder van de klimhal in de openbare ruimte, daar is geen toilet voorhanden.
 • Neem een grote handdoek mee of iets om op te zitten
 • Zelf zorgen voor iets te eten of drinken als daar behoefte aan is
 • De bar en kleedruimtes zijn gesloten
 • Een Neoliet pasje met een geldig abonnement is nodig om mee te kunnen doen met de training
  - Heb je je abo laten pauzeren? Dan moet je deze even laten activeren
  - Heb je je abo stopgezet en je wilt toch meedoen? Dan moet je je even opnieuw inschrijven
 • Hou je aan de aanwijzingen van Neoliet personeel/trainers

Verder gelden de volgende algemene Corona richtlijnen;

 • Was regelmatig je handen goed met zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  - Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze daarna weg
  - Was daarna je handen
 • Schud geen handen. Ook géén box en al helemaal geen hugs
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen
 • Heb je  verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden dan wel koorts? Blijf thuis! Kom je toch met klachten naar de training dan zal de trainer je naar huis sturen!

 

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.