02/05/2020

HEERLEN! Let op!
De trainingen in Heerlen van de KlimklUP starten a.s. maandag. Check de laatste nieuwsbrief

 

28/04/2020

Voor onze jeugd en kids!

De nieuwe filmpjes staan klaar!

 

Kids

> kijk hier

 

Jeugd

> kijk hier

 

Challenges voor jeugd & kids

> kijk hier

 

24/04/2020

Beste klimmers en boulderaars,

 

We hopen dat alles goed is met jullie. Jullie worden gemist...

 

Trainingen voor de KlimklUP

Vanuit de overheid is aangegeven dat kids en jeugd  buiten mogen gaan sporten vanaf 28 april 2020. We gaan dat in aangepaste vorm doen de komende weken. Hoe dat in zijn werk gaat wordt in een nieuwsbrief verstuurd. Heb jij als abo-houder zelf kinderen die graag mee willen sporten? Stuur dan even een mailtje naar jouw vestiging! Graag met vermelding van leeftijd en je eigen pasnummer. 

We trainen in de zomer door!
Lees de nieuwsbrief van jouw club voor tijden en informatie!

> Heerlen
> Utrecht
> Eindhoven
> Tilburg
> Bolder

 

Klaar voor gefaseerd openstellen voor onze klimmers en boulderaars…

We hebben vanuit de klimsportbranche een protocol neergelegd bij het ministerie om gefaseerd en veilig open te gaan. Helaas is er voor de sportbranche nog geen reactie gekomen. We houden natuurlijk wel hoop op gefaseerd open gaan. We zijn ons daarop aan het voorbereiden. Al onze leden/abo-ouders krijgen in het protocol in de eerste fase en bij Neoliet als eerste en zeer mogelijk als enige toegang tot de klim-en boulderhallen! We houden rekening met een beperkt aantal bezoekers en met reserveren vooraf. Het is nu even afwachten op de overheid…

Pauzeren van je abo kan nog steeds tot 26 april 18.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

We houden je bezig!

We gaan voor de volwassenen trainingsfilmpjes te maken. Je kunt denken aan een high intensity training, lenigheidstraining of uitleg over touwtechnieken. We weten het nog niet precies… maar heb je een wens? Laat het ons weten!

 

Op de hoogte blijven van al het nieuws? Dat kan via de homepage van jouw vestiging waar je je op kan geven voor onze nieuwsbrief.

Hopelijk tot snel!

Team Neoliet

-----

 

14 april 2020

Train met ons mee...

 

Beste klimmers en boulderaars,

 

We hopen dat alles goed met jullie is! Helaas moeten we tot 28 april nog dicht blijven. Maar… we zijn wel hard aan het werk voor jullie! 


Voor onze jeugd en kids!

De week van 6 april is de KlimklUP aan de beurt. We hebben zowel voor de kids als de jeugd elke week een nieuwe training, maar je mag natuurlijk gewoon met beide trainingen meedoen en net zo vaak als je wilt (geldt ook voor volwassen, dus trek je ouders uit hun stoel). Bepaal je deze keer lekker zelf…..

 

Kids

Onze superkids zijn natuurlijk al vreselijk sterk, maar kunnen gaan meedoen op de dinsdag met onze KlimklUP-trainers. Morgen zijn Lars en Joyce aan de beurt. Komende weken zullen ook andere trainers leuke opdrachten gaan verzinnen voor jullie. Je vindt ze op het YouTube kanaal van Neoliet NL.

> kijk hier

 

Jeugd

Voor de jeugd hebben onze KlimklUP-trainers (deze week Lars en Joyce) elke donderdag een vette training op het YouTube kanaal van Neoliet NL. Natuurlijk met een eigen KlimklUP-playlist op het YouTube kanaal van Neoliet NL. De filmpjes bestaan uit de volgende opbouw: introductie, opwarming, opdracht en afsluiting. Power!!! Check de link de komende week en houd Insta in de gaten!

> kijk hier

 

Challenges voor jeugd & kids

En… we hebben elke week (dus 7 april de eerste) een challenge mét een Challengekaart! De Challenges hebben een educatief karakter. Zo moet je bijvoorbeeld dingetjes online opzoeken, zelf onderzoek doen, klimfilmpjes op o.a. ons eigen kanaal bekijken, praktische opdrachten uitvoeren en creatief zijn. Leuker dan school... Doen jullie gezellig samen mee? De challengekaart kun je elke dinsdag vanaf de website downloaden en er zullen wekelijks nieuwe opdrachten op staan. 

> kijk hier

 

 

Voor iedereen die fit wil blijven…

 

FitVideo's

Vorige nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we een YouTube kanaal hebben geopend voor jou om fit te blijven met filmpjes van al onze trainers! Elke dag een nieuw filmpje!

> aparte playlist in het Neoliet YouTube kanaal

 

Online powertraining

Ook zijn de online powertrainingen van Trevor uit Bolder begonnen op maandag woensdag en vrijdag om 20.00 uur, met elke keer meer deelnemers! Nog plenty energy? Kids die zich vervelen? Kijk dan ook even bovenstaand bij de jeugd en kids. Ontspan door inspanning en doe lekker met ons mee...

We zijn vrijdag 27 maart om 20.00 uur gestart en dan is er voorlopig het volgende schema:

Maandag  20.00 uur

Woensdag  20.00 uur

Vrijdag  20.00 uur

De online trainingen vind je > hier op Zoom!

 

 

Heel veel liefs & goeds!

Team Neoliet

 

 

 

Veilig klimmen, boulderen én persoonsgegevens gebruiken doen we graag samen!
- Neoliet.nl maakt gebruik van cookies. We gebruiken geen tracking-cookies!
- Indien je komt klimmen en/of boulderen schrijf je je in als klant en ga je akkoord met onze algemene voorwaarden / huisregels / veiligheidsinstructies / ouderverklaring. 
- We gebruiken je gegevens om je verder te helpen en uit veiligheidsoverwegingen, niet om je lastig te vallen. 
Veel plezier! We helpen je graag.