Bij Neoliet Tilburg zijn wij op zoek naar een assistent bedrijfsleider. Deze klimmende duizendpoot heeft bij voorkeur al een kliminstructeurs- en trainers opleiding afgerond, en weet wat het inhoudt om te werken in een klimhal.

Daarnaast ondersteun en vervang je de bedrijfsleider op zoveel mogelijk vlakken als dat nodig is. Denk onder andere aan het maken van personeelsplanningen, coachen en opleiden van personeel, aansturen van personeel, contact met klimmers en klanten, horeca-inkoop en onderhoud.

Je bent er niet vies van om ook zelf les of instructie te geven. We zijn namelijk op zoek naar iemand die verantwoordelijkheid kan nemen, gaten kan dichtlopen en brandjes kan blussen. Maar, we zijn ook op zoek naar iemand die meedenkt over de richting die we op willen, ons overspoelt met creatieve ideeën en het leuk vindt om ons aanbod aan te bieden aan nieuwe en oude klimmers.

Het mooiste zou natuurlijk zijn als je al bent opgeleid als trainer, instructeur en routebouwer, maar we kunnen uiteraard ook zorgen voor je opleiding. Dus, als je nu nog niet alle kruisjes kunt afvinken, maar je jezelf wel ziet op deze plek, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren. We vinden het vooral belangrijk wie jij bent, en of je past bij Neoliet.

Salaris en bijzondere arbeidsvoorwaarden

  • We bieden je een marktconform salaris, afhankelijk van de vaardigheden die je meeneemt en het aantal uren op contract. We mikken graag op 32 uur, maar meer mag ook.
  • We vinden het belangrijk dat ons personeel de ruimte krijgt om te ontspannen, want naast hard werken willen we ook hard rusten. Het aantal wettelijke vakantiedagen krijg je dus sowieso, maar heb je behoefte aan een beetje meer dan denken we graag met je mee.
  • Beschik je nog niet over de juiste papiertjes? Dan zorgen we ervoor dat je die gaat krijgen.
  • Kom je bij ons werken, dan kom je ook bij ons klimmen. Daarom krijg je een abonnement waarmee je bij alle Neoliet gyms je moves kan laten zien.
  • Gear nodig? Je krijgt 20% korting bij ons in de shop.

Solliciteren

Geïnteresseerd? Laat je horen via tilburg@neoliet.nl

TIlburg Neoliet klimmen boulderen wedstrijd sporten

Andere vacatures

Open sollicitatie?

november 4, 2021|

Een open sollicitatie is natuurlijk welkom. Leuk! Wil jij in een sportieve omgeving werken en mensen enthousiast maken voor [...]