Home » Aanvullende informatie bij kinderfeestje & workshop

Aanvullende informatie bij je workshop

Op deze pagina is de aanvullende informatie over de verschillende workshops te vinden, samen met de extra opties die bij te boeken zijn en belangrijke informatie zoals kledingadvies en annuleringsvoorwaarden.

Workshop boulderen (1 ½ uur voor 8-18 jaar)

De kinderen gaan lekker veel boulderen! Onze instructeur/trainer zal dit feestje anderhalf uur begeleiden. De kinderen leren van onze instructeur/trainer, op een speelse manier, hoe ze veilig kunnen boulderen en afspringen. Natuurlijk maakt hij of zij er een feestje van en leren de kinderen de inside trics en kicks.

Bij het boulderen moeten jullie zelf zorgen voor één volwassen begeleider bij kids jonger dan 12 jaar. De begeleider wordt betrokken bij de les en is in het pand aanwezig. De begeleider helpt bijvoorbeeld mee als de kinderen de gedragsregels niet hanteren. Over de matten rennen en schreeuwen is bijvoorbeeld niet toegestaan en dat is soms best lastig als de kinderen enthousiast zijn. Hulp van een bekende volwassen begeleider bij jeugd jonger dan 12 jaar is dan noodzakelijk.

Kosten? € 122,50 voor min. 7 deelnemers
Extra deelnemers? € 17,50
Extra opties bij te boeken >
Dit kun je boeken in Tilburg > en Rotterdam >

Workshop klimmen (1 ½ uur voor 6-18 jaar)

Deze activiteit wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs/trainers. Kinderen en begeleiders krijgen een klimgordel aan, er volgt een korte uitleg over veiligheid en de begeleiders/ouders krijgen een instructie over hoe ze moeten zekeren van een van onze instructeurs.

Jullie zorgen zelf voor 1 volwassen begeleider per 3 kids tot 14 jaar. Oudere jeugd mag natuurlijk zelf aan de slag. De begeleiders of jeugd 14+ leren van onze instructeur(s) hoe ze moeten zekeren (het klimtouw beveiligen). De begeleiders en jeugd 14+ zekeren onder toezicht van de instructeur.
Bij Neoliet Utrecht is deze verhouding minder belangrijk omdat we daar meerdere auto belay systemen hebben hangen. Hierdoor zijn 2 begeleiders voor 9 kinderen voldoende.

Kosten? € 122,50 voor min. 7 deelnemers
Extra deelnemers? € 17,50
Extra opties bij te boeken >
Dit kun je boeken in Utrecht >, Tilburg >, Eindhoven Noord >, Eindhoven Zuid > en Heerlen >

Workshop speleo (1 ½ uur voor 8-18 jaar)

Deze activiteit wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs/trainers. Kinderen/jeugd krijgen materialen die nodig zijn en er volgt een korte uitleg over veiligheid. De begeleiders/ouders worden betrokken bij de uitleg indien gewenst, maar hoeven verder niets te doen.

Kosten? € 122,50 voor min. 7 deelnemers
Extra deelnemers? € 17,50
Extra opties bij te boeken >
Dit kun je boeken in Utrecht > en Tilburg > en Eindhoven Noord > en Heerlen >

Workshop dubbeldekker (2 uur voor 8-18 jaar)

Deze activiteit wordt helemaal begeleid door een van onze instructeurs/trainers. Kinderen en begeleiders krijgen een klimgordel aan, er volgt een korte uitleg over veiligheid en de begeleiders/ouders krijgen een instructie over hoe ze moeten zekeren van een van onze instructeurs. Na het klimmen vindt aansluitend de speleo plaats. Ook hierover krijg je uitleg.

Jullie zorgen zelf voor een volwassen begeleider per maximaal 2-3 kids tot 14 jaar. Oudere jeugd mag natuurlijk zelf aan de slag. De begeleiders of jeugd 14+ leren van onze instructeur(s) hoe ze moeten zekeren (het klimtouw beveiligen). De begeleiders en jeugd 14+ zekeren onder toezicht van de instructeur/trainer.
Bij Neoliet Utrecht is deze verhouding minder belangrijk omdat we daar meerdere auto belay systemen hebben hangen. Hierdoor zijn 2 begeleiders voor 9 kinderen voldoende.

Kosten? € 175,- voor min. 7 deelnemers
Extra deelnemers? € 25,-
Extra opties bij te boeken >
Dit kun je boeken in Utrecht >, Tilburg >, Eindhoven Noord > en Heerlen >

Extra bij te boeken opties voor een extra leuke tijd

Belangrijke informatie

Wanneer is een kinderfeestje mogelijk?
Je kunt gebruik maken van de beschikbare tijden of een aanvraag doen voor een dagdeel. In dat geval plannen we het feestje in overleg.

Kleding/ materiaal
• gemakkelijke (sport)kleding
• schone sportschoenen of klimschoenen (een zwarte zool is geen probleem)
• lang haar verplicht in een staart of opgestoken (zodat je haar niet klem komt te zitten in zekermateriaal)
• ringen af
• geen losse dingen als spulletjes in zakken of losse schoenen
• ouders/begeleiders dienen een lange broek te dragen ivm de klimgordel (geen rok/jurk)
Alle benodigde klim- en zekermaterialen worden door Neoliet beschikbaar gesteld en zitten in de prijs inbegrepen

Wijzigen/annuleren van het kinderfeestje
• Het kosteloos wijzigen of annuleren van kinderfeestjes kan tot 7 dagen voor de boeking. Komen jullie niet opdagen zonder een annulering? Dan sturen wij een factuur
• Komt je tóch met meer dan 12 kinderen? Laat ons zsm weten zodat wij een extra instructeur kunnen proberen te regelen.

Betalen
Heb je online betaald? Dan is dat verwerkt in ons systeem. Heb je niet online hoeven te betalen, dan kun je bij ons, op de dag zelf, aan de balie afrekenen. Let op! Je kunt alleen met PIN betalen. Maak je gebruik van een voucher of waardebon? Neem dan altijd de geprinte versie mee. Deze moet ingeleverd worden bij de balie. Afbeeldingen, codes e.d. op telefoons kunnen wij helaas niet accepteren.

Akkoord huisregels en voorwaarden
Met het boeken van deze activiteit ben je akkoord gegaan met onze huisregels, veiligheidsinstructies en algemene voorwaarden. Deze zijn los verkrijgbaar aan de balie, op de muur, meegeleverd bij de bevestigingsmail en op de safety pagina > te vinden. Je dient zelf alle deelnemers van jouw boeking op de hoogte te stellen. Deelnemers en wettelijk vertegenwoordigers moeten zich realiseren dat tijdens de les verantwoordelijkheid op hen wordt overgedragen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de eigen veiligheid en die van de klimpartner en zijn zich bewust van de risico’s die de klimsport met zich mee kan brengen.